ŞEHİT YALÇIN GÜZELER ORTAOKULU

01.03.2022 336

1998 yılında Duraklar köyünde kurulan okulumuz 1997 yılında Hakkari'de polis olarak görevli iken ekip otosunun teröristler tarafından yola döşenen mayına çarpması sonucu şehit olan Yalçın Güzeler' in ismini almıştır. Dört katlı olarak inşa edilen binamız 1999 depreminde hasar aldığı için 1999'dan sonra prefabrik ve çadırlarda eğitime devam etmiştir. 2004 yılında dört katlı binamızın iki katı alınarak bina deprem güçlendirmesi yapılmıştır. Okulumuz Şehit Yalçın Güzeler İlköğretim Okulu olarak 2014 yılına kadar eğitim-öğretime devam etmiştir. 2014 yılında ise aynı okul bahçesine Ömer Dinçer İlkokulu yapılarak ilkokul ve ortaokul birbirinden ayrılmıştır. 2014 yılından bu zamana Şehit Yalçın Güzeler Ortaokulu olarak on üç köyden öğrencilerin taşındığı öğrencilerinin tamamının taşıma kapsamında olduğu taşıma merkezi bir okul olarak eğitimine devam etmektedir.Okulumuz milli manevi değerlerine sahip çıkan, sporu ve bilimi seven, araştırmacı, yenilikçi, her açıdan donanımlı bireyler yetiştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle 147 öğrencisi, 13 kadrolu öğretmeni, 2 idareci ve 1 yardımcı hizmetli personeli ile eğitim faaliyetlerine devam etmektedir.

Adres:
BEYKÖY BELDESİ İSTİKLAL OSB1 MAH. 1/1 CAD. ŞEHIT YALÇIN GÜZELER ORTAOKULU BLOK NO 2/2 MERKEZ / DÜZCE