BURCU GÜVEN - MÜDÜR

1988 yılında Düzce´de doğdu. İlkokul ve Ortaokulu Düzce Uzunmustafa İlköğretim Okulu´nda tamamladıktan sonra, 2006 yılında  Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesinden mezun oldu. Aynı yıl Gazi Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünü kazanarak 2010 yılında lisans öğrenimini tamamladı. Öğretmenlik görevine 2012 yılında Muş ili Malazgirt ilçesinde başladı. 2017-2019 arasında ilimiz Akşemsettin Ortaokulu´nda Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü.Kurumumuzda 23/09/2019 tarihinden itibaren Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.  2019 yılında Düzce Üniversitesi Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim dalında Yüksek Lisansını tamamladı. 2020 yılında Düzce Üniversitesi Eğitim Programları Anabilim dalında Doktora öğrenimine başladı. Halen doktora öğrenimini ve açıköğretim siyasal bilimler ve Kamu Yönetimi lisans programında öğrenimini sürdürmektedir.